PENAPIS AIR COWAY

Shida yakin abang & akak ada MASALAH ni kan?😉
√ Letih setiap malam kena masak air dan simpan untuk esok
√ Penat tunggu air panas masak tiap kali anak nak susu, suami nak kopi
√ Nasi cepat BASI 
√ Dah ada penapis air tapi servis & tukar filter kena bayar.Harga boleh tahan jugak mahalnya
√ Sakit mata tengok kabinet dapur penuh dengan jak/botol isi air,sampai takde ruang dah nak letak barang
 √ Simpan air dalam botol.Lepas 2-3hari air kuning,berkeladak!

Rasa seronok kan kalau ada mesin yang boleh selesaikan masalah abang & akak kat atas tu😉

√ Tak payah masak dan simpan air lagi
√ Dalam masa SEMINIT susu anak dan Kopi suami SIAP!
√ Nasi tahan LEBIH LAMA
√ tak payah pening fikir bila nak servis dan tukar filter
√ Dapur lebih kemas dan cantik

KENAPA ABANG & AKAK PERLU PILIH PENAPIS AIR COWAY?
Coway dah bertapak 11 tahun di Malaysia sejak tahun 2006. Kini lebih 6 JUTA pelanggan di seluruh Malaysia.

Diikhtiraf oleh Water Quality Association "Gold Seal"

Mendapat pengikhtirafan Halal Jakim bagi setiap produk & filters


Pengikhtirafan dinaik taraf kepada Platinum Award Trusted Brand 2017. Gold Award Trusted Brand tahun 2015 & 2016
Meh Shida bantu selesaikan masalah abang & akak dengan PANTAS & BERKESAN!
ATAU
Call/SMS/Whatsapp
Shida Sekarang!

019 351 5134
019 351 5134
019 351 5134

Sape Shida ni? Asyik selesaikan masalah orang jer...

Nama sebenar saya Noorasida Binti Md Zaki. Saya berumur 28 tahun. Ibu kepada 3 orang cahaya mata.Saya telah menjadi pengguna Coway sejak tahun 2014 dan (agen sambilan dan sepenuh masa sejak 2015 hingga kini. Alhamdulillah saya telah menguruskan order klien-klien dan pemasangan unit-unit Coway sebanyak (up to date) 415 dan semakin bertambah dari semasa ke semasa. Klien saya terdiri dripada pengguna kediaman dan korporat. Tidak terhad di Kuala Lumpur, meliputi seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak.

LATAR BELAKANG SHIDA
Shida adalah bekas pelajar Maahad Al -Khair Lil Banat,Kemunting Perak dari tingkatan 1 hingga 5.Lepas SPM melanjutkan pengajian dalam bidang Early Childhod Education di International Islamic Collage,Gombak. Pengalaman bekerja sebagai Agen Insuran di AXA Affin Sdn. Bhd dan kerjaya terakhir Shida sebagai Tutor di Kolej Perkembangan Awal Kanak-Kanak sebelum menjadi suri rumah sepenuh masa.

MACAM MANA BOLEH TERJEBAK DENGAN COWAY NI ?
Pada tahun 2014 lahirnya putera sulung saya. Keadaan air dikediaman saya ketika itu sangat teruk. Saya dan suami cari ikthiar untuk selesaikan masalah itu. Kami bercadang nak dapatkan 1 unit penapis air. Hampir 3 bulan saya buat survey untuk cari penapis air terbaik untuk kegunaan keluarga kami. Yang pasti, kami nak dapatkan penapis air dengan harga mampu milik dan servis dam waranti yang terjamin. Akhirnya penapis air Coway menjadi pilihan kami. Saya antara pengguna yang berpuas hati dengan kualiti produk dan servis yang diberikan. Sehingga kini saya masih menerima servis sanitasi setiap 2 bulan dari Coway. Dari pengalaman, saya berbesar hati nak share dengan orang lain kebaikan produk Coway.

Dalam masa yang sama,saya membantu ahli keluarga,sahabat handai, dan klien-klien yang ingin ingin dapatkan kehidupan lebih selesa dengan pendapatan sampingan di Coway.

PENCAPAIAN :
 

Antara Pencapaian Shida :
1. Disember 2015 : Club 15 Top Producers
2. Januari 2016 : Club 10 Top Producers.
3. Februari 2016 : 3W10S , (Weekly Sales Award: RM 500 )
4. April  2016 : 3W10S , (Weekly Sales Award: RM 500 )
5. Mei  2016 : 3W10S , (Weekly Sales Award: RM 1000 )
6. Jun 2016 : 3W10S , (Weekly Sales Award: RM 1500 )
7. Julai 2016 : 5W15S , (Weekly Sales Award: RM 2000 )
8. Ogos 2016 : 5W15S , (Weekly Sales Award: RM 2000 )
9. September 2016 : 3W10S , (Weekly Sales Award: RM 1500 )
10. Oktober 2016 : Club 10 Top Producers
11. November 2016 : Club 10 Top Producers
12. Disember 2016 : Coway Super HP (Q1, Q2, Q3 & Q4)
13. Februari 2017 : 3W10S , (Weekly Sales Award: RM 500 )
14. Mac 2017 : 3W10S , (Weekly Sales Award: RM 1000 )
15.Ogos 2017 : 3W10S , (Weekly Sales Award: RM 500 )


Antara klien-klien yang gembira :


Untuk Respond Yang Lebih Pantas Whatsapp " Coway " Ke 019 351 5134
Antara klien-klien korporat :




Maka, tak syak lagi Shida adalah wakil Coway yang TERBAIK untuk bantu selesaikan masalah abang & akak😋


COWAY VILLAEM



* Model paling LARIS & MELETOOOP!
*4 suhu air boleh laras ( panas, sejuk, suam dan suhu bilik)
*Glow in the dark waktu malam
* Child Lock
* Water Level Indicator
* PERCUMA Booster Pump
* Tangki 11.3 Liter
* Sesuai untuk keluarga 5-8 orang


Abang & Akak ada dua cara pembelian penapis air Coway, boleh pilih cara mana satu yang abang & akak selesa ye😃

BELI TERUS
( Cash atau EPP Kad Kredit )
RM 3800

Abang & Akak akan dapat :
Penapis Air Coway
✔ FREE service 1 tahun
✔ FREE filter change 1 tahun
✔ Spare parts 1 tahun
✔ Waranti  penuh 1 tahun
✔ Penghantaran & pemasangan PERCUMA
✔ Relocation PERCUMA 1 tahun
✔ Waranti Penuh 1 tahun
ATAU
PAKEJ SEWABELI LENGKAP
RM 125/sebulan

Dengan Pakej Sewabeli Lengkap abang & akak akan dapat :
Penapis Air Coway
* Servis Sanitasi setiap 2 bulan
* Produk Check Up setiap 2 bulan
* Tukar filter berjadual
* Spare Part TANPA BAYARAN
* Pasang semula PERCUMA (jika berpindah)
* WARANTI PENUH sehingga 5 tahun

Sepanjang 60 bulan tempoh sewabeli,segala service, WARRANTY, spare part dan penukaran filter TIDAK akan dikenakan sebarang bayaran sebab semua KOS maintainance penuh dah termasuk dalam sewabeli bulanan.

95% pelanggan Coway pilih Pakej Lengkap Sewabeli. Sebab apa Shida?

Sebab abang & akak :
1. Tak perlu keluarkan duit sekaligus ribu-ribu ringgit untu pasang penapis air
2. Tak perlu bayar kos service setiap kali service
3. Tak perlu servis sendiri sebab semua aktiviti maintainance dimonitor dan dilakukan oleh staff servis yang terlatih iaitu Coway Lady (Cody)
4. Tak perlu ke kedai sendiri untuk dapatkan stok filter untuk ditukar
5. Tak perlu bayar filter yang ditukar
6. Tak perlu bayar spare part bila rosak
7. Tak perlu bayar kos repair jika berlaku kerosakan
BIAR COWAY URUSKAN SEMUA!😃
Sangat berbaloi kan?


REVIEW PENGGUNA COWAY

 
 
 
 
ATAU
Call/SMS/Whatsapp
Shida Sekarang!

019 351 5134
019 351 5134
019 351 5134

Mula nak pasang Penapis Air Coway Villaem ni, berapa kosnya Shida?

Waaaa...abang & akak dah tak sabar nak pasang penapis air Coway dekat rumah ye?Sabar kejap abang & akak, biar Shida terangkan tempoh sewabeli dulu yer. Minimum kontrak hanya 36 bulan . Lepas 36 bulan abang & akak boleh pilih nak terus guna atau nak pulangkan tanpa penalti (ala...macam kontak astro & internet tu)

Kalau abang & akak nak terus guna,teruskan bayaran je,cukup 60 bulan penapis air Coway Villaem terus jadi HAK MILIK abang & akak,clear kan?😃


Wah menarik! Macam mana nak dapatkan Penapis Air Coway Villaem ni Shida?
Haishhh...tak sabar sangat dah abang & akak ni. Iyelah...Shida terangkan sekarang ye. Permulaan nak pasang penapis air model Villaem ni abang & akak hanya perlu keluarkan :

Yuran Pendaftaran RM 200
+
Advance Sebulan Sewabeli RM 125
 =
RM325

Uishhh...tinggi jugak tu Shida,boleh bagi diskaun lagi?

RM225 okey tak abang & akak?

Tadi kata nak bagi SPECIAL price...

Iyelah,Iyelah...Khas untuk abang & akak,Shida bagi SPECIAL OFFER semperna kelahiran putera ketiga Shida😊

RM 175 SIAP PASANG!
Jimat RM150! TERHAD untuk 15 pembeli pertama sahaja. Dengan Syarat abang & akak pasang Bulan September ni, Bulan November nanti baru start bayar RM 125 sebulan.

Tapi, Shida nak bagitau akak dan abang adalah customer yang bertuah sebab sekarang nak order Coway TAK PERLU DIPOSIT SEMASA ORDER.Yeahhhh! Once Coway dah approved order akak dan abang, baru Coway buat autodebit. Amacam akak dan abang suka kan?😉

PEMASANGAN 3-5 HARI BEKERJA SAHAJA!
Alamak! sebelum Shida terlupa, abang & akak jangan lupa CLAIM Penapis Udara Mini bernilai RM 620 ni tau!
(tertakluk kepada terma & syarat)
Untuk Respond Yang Lebih Pantas Whatsapp " Coway " Ke 019 351 5134
TERIMA KASIH😊